Ok

En poursuivant votre navigation sur ce site, vous acceptez l'utilisation de cookies notamment pour réaliser des statistiques de visites, pour vous proposer des services et des offres adaptés à vos centres d’intérêts, ainsi que des services de partage et pour optimiser les fonctionnalités du site.
Pour en savoir plus sur la protection de votre vie privée et paramétrer les traceurs.

Jura, verwacht het onverwachte

De Jura ligt in Frankrijk, tussen de Bourgogne (in het westen) en Zwitserland (in het oosten), op slechts 2 uur van Parijs met de TGV en op 1.30u van Lyon en...

De Jura ligt in Frankrijk, tussen de Bourgogne (in het westen) en Zwitserland (in het oosten), op slechts 2 uur van Parijs met de TGV en op 1.30u van Lyon en 1u van Genève (Zwitserland) met de auto. De Jura bekoort met zijn zuivere lucht, zijn natuurlijke rijkdommen, zijn bedrevenheid en de menselijke waarden waar de streek voor staat. De Jura heeft zijn naam te danken aan het bergmassief waarin het zich bevindt, maar het is ook toeristische bestemming in de 4 seizoenen, met een mozaïek aan gevarieerde landschappen: laagvlaktes, wijngaarden, meren en watervallen, hoogvlaktes, erosiedalen en heuvels.

open